NL EN DE
NL EN DE

Soldaat van Oranje - De Musical

Overnachten bij Two Brothers Noordwijk Beach

Boek nu
Soldaat
van Oranje

Wil je jouw bezoek aan Soldaat van Oranje – De Musical compleet maken? Boek dan een overnachting aan zee en geniet van de Nederlandse kust.

 

Ons hotel staat aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk, 100m van het strand. Boek een kamer met zeezicht vol de ultieme ervaring!

 

Naast het bezoeken van de musical is er in de omgeving genoeg te doen en ontdekken. Bezoek het Atlantikwall Museum en wandel door het gangenstelsel van de bunkers uit de Tweede Wereld Oorlog of kies één van de andere activiteiten in Noordwijk.

Route naar de theaterhangaar Arrangementen
Overnachten
aan zee

Two Brothers Noordwijk Beach is een uniek 4-sterren hotel, gebouwd in 1899.

  • Land- en zeezijdekamers, suites en twee authentieke vissershuisjes;
  • Aan het strand en dichtbij Leiden;
  • Restaurant met serre en terras;
  • Engelse hotelbar;
  • Binnenzwembad met stoomcabine;

 

Ons hotel is onderdeel van Two Brothers – Hotels met een Missie. Dit betekent dat wij werken met een maatschappelijk doel. Jongeren met een vorm van autisme worden begeleid op verschillende afdelingen, waaronder de bediening, keuken en algemene dienst.

 

Vanuit onze missie denken wij graag mee met gasten die moeilijk om kunnen gaan met (te veel) prikkels. Moeten wij ergens van op de hoogte zijn? Geef dit dan van tevoren aan bij de reservering.

Bekijk het hotel Hotels met een Missie

Contact

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Vragen? Wij staan voor je klaar en streven ernaar om van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur te reageren.

 

Maak gebruik van het formulier of neem telefonisch contact met ons op: 071 364 2500