TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
info@twobrothershotels.nl
NL EN DE

Vele uitstapjes vanuit onze hotels

Vanuit onze hotels in Noordwijk en Zoetermeer heeft u de mogelijkheid om naar verschillende mooie omliggende plekken een uitstap te maken. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal mogelijkheden onder elkaar gezet. Hier leest u over Noordwijk, Zoetermeer, Leiden en Den Haag.

Ontdek
Noordwijk

Natuurlijk komt u naar Noordwijk voor de zee en het strand, maar sinds 1 januari 2019 bestaat Noordwijk uit vier kernen. Naast Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen, is de gemeente Noordwijk verrijkt met Noordwijkerhout en de Zilk.

 

Opzoek naar historie? Dan bent u in Noordwijk Binnen op de juiste plek. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt.

 

Voor prachtige natuur, vruchtbare grond, bollenkwekers, bloemenvelden en bosgebied gaat u naar Noordwijkerhout. Vanuit ons hotel bent u natuulijk ook zo in de Keukenhof in Lisse (23 maart tot en met zondag 14 mei geopend).

 

Haal een frisse neus, ga dieren spotten, wandelen of fietsen in het mooie duingebied van De Zilk. Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bollenvelden en een 13 km lang zandstrand.

 

Het decor voor vele ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Noordwijk, een verademing.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Bekijk de arrangementen
Ontdek
Zoetermeer

Of u nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef u uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen in Zoetermeer en omgeving.

 

Wist u dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer?

 

Een blokje om of juist een lange fietstocht maken, het kan allemaal. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die door de stad, de polder, parken en bossen gaan. Zoetermeer heeft voor velen nog verborgen verrassingen. U zult zich geen moment vervelen!

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Arrangementen
Ontdek
Leiden

Struin door de stegen van Leiden en reis terug naar de Gouden Eeuw. Haal de jonge Rembrandt terug naar het nu en hij zou precies weten hoe te lopen. Van het oude Academiegebouw waar hij studeerde, langs de grachten, stadspoorten, bruggen, molens en door de vele hofjes. Laat u meevoeren in de mooie verhalen van de stad en maak kennis met de Leidse geschiedenis. Niet voor niets bent u in de Stad van Ontdekkingen. Op elke hoek zie, ruik of proeft u de rijke geschiedenis van deze oude stad. Met haar prachtige grachten, stadspoorten en indrukwekkende kerken. Leiden barst van de verhalen, waar te beginnen?

 

In de mooie binnenstad van Leiden vindt u een complete mix aan winkels. Van grote ketens tot kleine speciaalzaken, boetiekjes en vintage – antiek.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Bekijk de arrangementen
Ontdek
Den Haag

Er tussenuit in Den Haag betekent genoeg ruimte om je heen. Strand, weidse duinpartijen en grote parken in combinatie met de culturele rijkdom van de stad.

 

Scheveningen, Kijkduin, het Zuiderstrand: de 11 kilometer kust geeft Den Haag altijd iets extra’s ten opzichte van andere Nederlandse steden. De vrije blik op de horizon, de frisse zeelucht en de stoere surfers roepen vier seizoenen lang een on-Nederlands vakantiegevoel op. Lekker uiteten in de haven, flaneren over de boulevard, en ’s avonds bij een strandtent genieten van de zonsondergang. U vindt het allemaal in Den Haag, de stad aan zee!

 

De komende jaren ontstaat met Nationaal Park Hollandse Duinen een 43 kilometer lang aaneengesloten kustlandschap in Zuid-Holland waar onder andere Meijendel (Wassenaar) en het Westduinpark deel van uitmaken.

 

De Haagse binnenstad is perfect voor een dagje shoppen. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bekende warenhuizen en winkelketens vindt u op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Arrangementen