NL EN DE
NL EN DE

Vele uitstapjes vanuit onze hotels

Vanuit onze hotels in Noordwijk en Zoetermeer heeft u de mogelijkheid om naar verschillende mooie omliggende plekken een uitstap te maken. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal mogelijkheden onder elkaar gezet. Hier leest u over Noordwijk, Zoetermeer, Leiden en Den Haag.

Ontdek
Noordwijk

Natuurlijk komt u naar Noordwijk voor de zee en het strand, maar sinds 1 januari 2019 bestaat Noordwijk uit vier kernen. Naast Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen, is de gemeente Noordwijk verrijkt met Noordwijkerhout en de Zilk.

 

Opzoek naar historie? Dan bent u in Noordwijk Binnen op de juiste plek. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt.

 

Voor prachtige natuur, vruchtbare grond, bollenkwekers, bloemenvelden en bosgebied gaat u naar Noordwijkerhout. Vanuit ons hotel bent u natuulijk ook zo in de Keukenhof in Lisse (23 maart tot en met zondag 14 mei geopend).

 

Haal een frisse neus, ga dieren spotten, wandelen of fietsen in het mooie duingebied van De Zilk. Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bollenvelden en een 13 km lang zandstrand.

 

Het decor voor vele ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Noordwijk, een verademing.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Bekijk de arrangementen
Ontdek
Zoetermeer

Of u nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef u uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen in Zoetermeer en omgeving.

 

Wist u dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer?

 

Een blokje om of juist een lange fietstocht maken, het kan allemaal. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die door de stad, de polder, parken en bossen gaan. Zoetermeer heeft voor velen nog verborgen verrassingen. U zult zich geen moment vervelen!

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Arrangementen
Ontdek
Leiden

Struin door de stegen van Leiden en reis terug naar de Gouden Eeuw. Haal de jonge Rembrandt terug naar het nu en hij zou precies weten hoe te lopen. Van het oude Academiegebouw waar hij studeerde, langs de grachten, stadspoorten, bruggen, molens en door de vele hofjes. Laat u meevoeren in de mooie verhalen van de stad en maak kennis met de Leidse geschiedenis. Niet voor niets bent u in de Stad van Ontdekkingen. Op elke hoek zie, ruik of proeft u de rijke geschiedenis van deze oude stad. Met haar prachtige grachten, stadspoorten en indrukwekkende kerken. Leiden barst van de verhalen, waar te beginnen?

 

In de mooie binnenstad van Leiden vindt u een complete mix aan winkels. Van grote ketens tot kleine speciaalzaken, boetiekjes en vintage – antiek.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Bekijk de arrangementen
Ontdek
Den Haag

Er tussenuit in Den Haag betekent genoeg ruimte om je heen. Strand, weidse duinpartijen en grote parken in combinatie met de culturele rijkdom van de stad.

 

Scheveningen, Kijkduin, het Zuiderstrand: de 11 kilometer kust geeft Den Haag altijd iets extra’s ten opzichte van andere Nederlandse steden. De vrije blik op de horizon, de frisse zeelucht en de stoere surfers roepen vier seizoenen lang een on-Nederlands vakantiegevoel op. Lekker uiteten in de haven, flaneren over de boulevard, en ’s avonds bij een strandtent genieten van de zonsondergang. U vindt het allemaal in Den Haag, de stad aan zee!

 

De komende jaren ontstaat met Nationaal Park Hollandse Duinen een 43 kilometer lang aaneengesloten kustlandschap in Zuid-Holland waar onder andere Meijendel (Wassenaar) en het Westduinpark deel van uitmaken.

 

De Haagse binnenstad is perfect voor een dagje shoppen. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bekende warenhuizen en winkelketens vindt u op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Arrangementen
Ontdek
Rotterdam

Ontdek de culturele diversiteit van Rotterdam

Ontdek Rotterdam als een bruisende kunst- en cultuurstad en laat je meeslepen door festivals als het International Film Festival Rotterdam (IFFR), de Rotterdam Art Week, Museumnacht en Motel Mozaïque, en beleef de culturele diversiteit die de stad te bieden heeft. Laat je inspireren door boeiende tentoonstellingen en geniet samen van de talloze attractiesbezienswaardigheden, evenementen en festivals die Rotterdam te bieden heeft.

 

Rotterdam heeft een imposante haven en opvallende architectuur, maar ook een rijke filmgeschiedenis. Iconische filmtheaters uit de jaren 1920, zoals het Grand Théâtre van Abraham Tuschinski, brachten de magie van cinema naar de stad. Ondanks verwoesting in de Tweede Wereldoorlog, herrees Rotterdam vastberaden. De stad staat nu onder meer bekend om het wereldberoemde International Film Festival Rotterdam (IFFR). De levendige filmcultuur is voorgezet in moderne bioscopen zoals LantarenVensterCineramaKino en de Pathé Bioscopen, evenals in theaters zoals Theater Rotterdam Schouwburgde Doelen en het Oude en Nieuwe Luxor Theater.

 

10 x attracties in Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad vol activiteiten en attracties voor alle leeftijden. Begin het avontuur door Diergaarde Blijdorp te verkennen, waar je oog in oog komt te staan met fascinerende dieren van over de hele wereld. Of bezoek Remastered, een unieke 60 minuten durende experience. Voor een unieke ervaring op het water is een boottocht met Spido of Splashtours de beste manier om het rijke maritieme erfgoed en de iconische skyline van Rotterdam te bewonderen. En beklim de Euromast voor panoramische vergezichten!

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving Arrangementen