TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE

Vele uitstapjes vanuit onze hotels

In zowel ons hotel in Noordwijk als in Zoetermeer heeft u de mogelijkheid om naar verschillende mooie omliggende plekken een uitstap te maken. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal mogelijkheden onder elkaar gezet. Zo leest u onder andere over Noordwijk, Zoetermeer, Leiden en Den Haag.

Ontdek
Noordwijk

Natuurlijk kom je naar Noordwijk voor de zee en het strand. Maar sinds 1 januari 2019 bestaat Noordwijk uit vier kernen, naast Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen is de gemeente Noordwijk verrijkt met Noordwijkerhout en de Zilk. Ben je op zoek naar historie? Vergeet dan het charmante Noordwijk Binnen niet. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt. Voor de prachtige natuur, vruchtbare grond, bollenkwekers, bloemenvelden en bosgebied kun je terecht in Noordwijkerhout. En natuurlijk de Keukenhof in Lisse, het prachtige park met mooie bloementuinen om door heen te wandelen. Of haal een frisse neus, ga dieren spotten en wandelen in het mooie duingebied van De Zilk. Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Noordwijk, een verademing.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving
Ontdek
Zoetermeer

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef je uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen. En wist je dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer?

 

Een blokje om of juist een lange fietstocht maken. Het kan allemaal in Zoetermeer. Er zijn verschillende fietsroutes die door de stad, de polder, het park en het groen van Zoetermeer gaan. Lekker wandelen in het bos, het park of de stad. Kom naar Zoetermeer en ontdek alle mooie plekken waar je kunt wandelen. Zoetermeer heeft voor velen nog onontdekte verrassingen. Je zult je er geen moment vervelen!

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving
Ontdek
Leiden

Struin je door de stegen van Leiden, dan waan je je even terug in de Gouden Eeuw. Zou je de jonge Rembrandt terughalen naar het nu? Hij zou precies weten hoe te lopen. Van het oude Academiegebouw waar hij studeerde, langs de grachten, stadspoorten, bruggen en molens, door de vele hofjes. Laat je meevoeren in de mooie verhalen van de stad en maak kennis met de Leidse geschiedenis. Niet voor niets ben je in de Stad van Ontdekkingen. Op elke hoek zie, ruik of proef je de rijke geschiedenis van deze oude stad. Met haar prachtige grachten, stadspoorten en indrukwekkende kerken. Je raakt niet uitgekeken. Leiden barst van de verhalen, waar te beginnen?

 

In de mooie binnenstad van Leiden vind je een complete mix aan winkels. Van grote, bekende ketens tot aan de kleine speciaalzaken, boetiekjes en vintage – antiekzaakjes die je vindt in de kleinste hoekjes en gezellige stegen. Met natuurlijk om de hoek genoeg ruimte om even uit te puffen.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving
Ontdek
Den Haag

Er tussenuit in Den Haag betekent genoeg ruimte om je heen, met strand, weidse duinpartijen en grote parken in combinatie met de culturele rijkdom van de stad.

 

Scheveningen, Kijkduin, het Zuiderstrand ertussen: de 11 kilometer kust geeft Den Haag altijd iets extra’s ten opzichte van andere Nederlandse steden. De vrije blik op de horizon, de frisse zeelucht en de stoere surfers roepen vier seizoenen lang een on-Nederlands vakantiegevoel op. Lekker uit eten in de haven, flaneren over de boulevard, en ’s avonds bij een strandtent genieten van de zonsondergang. Je vindt het allemaal in Den Haag, de stad aan zee!

 

Met duizenden hectare aan duingebieden en parken biedt de Haagse kust alle ruimte om te genieten van vrijheid en de natuur. De komende jaren ontstaat met Nationaal Park Hollandse Duinen bovendien een 43 kilometer lang aaneengesloten kustlandschap in Zuid-Holland waar onder andere Meijendel en het Westduinpark deel van uitmaken. De Haagse binnenstad is perfect voor een dagje shoppen. De winkels zijn zeven dagen per week geopend. Bekende warenhuizen en winkelketens als de Bijenkorf vind je op loopafstand van hippe modeboetieks en conceptstores.

Onze beschikbare kamers bij deze omgeving

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.