TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
info@twobrothershotels.nl
NL EN DE
Two Brothers
Hotels

‘Two Brothers’ verwijst naar de twee zonen van eigenaren Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren met een normale intelligentie. Dit doen zij door werkplekken te creëren op verschillende afdelingen in de hotels van Two Brothers Hotel Company: Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.

 

Er wordt ook rekening gehouden met gasten die binnen deze groep vallen. Denk hierbij aan reserveren van het zwembad (in Noordwijk), rustig dineren en overnachten.

Waar SPECIAAL
normaal is.


We kunnen de jongeren een plek bieden op allerlei afdelingen in het hotel. In de keuken, bediening, bij de receptie, binnen de administratie, technische dienst en de schoonmaakdienst. Als het werk bij ze past, kijken we hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen. Zowel in het hotel in Noordwijk als in Zoetermeer hebben we gekozen voor managers die de jongeren met geduld en compassie kunnen begeleiden.

 

Als ze deskundig en liefdevol worden begeleid, dan liggen er unieke kansen voor deze jongeren. Zij kunnen binnen hun eigen mogelijkheden en op hun eigen manier een prachtige bijdrage leveren aan de samenleving. Wij zetten ons graag met hart en ziel in voor het slagen van deze missie en om deze groep jongeren in een nog beter daglicht te stellen.


Meer weten? Neem contact met ons op
Green
Key

Bij Two Brothers Hotels doen we er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken. Tegelijkertijd proberen we de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort. Hiervoor hebben wij het Gouden Green Key certificaat ontvangen.

 

Benieuwd hoe we dat doen?

Meer informatie

Historisch hotel Noordwijk | sinds 1899

Begin 2023 werd de historische toren van Two Brothers Noordwijk deels gerenoveerd. De bovenverdieping was al aan de beurt geweest met de realisatie van de Junior Suites. Inmiddels zijn onder andere alle kozijnen vervangen, is het glas in lood gerepareerd en is het schilderwerk aangepakt.

Bekijk de video

Tegelijkertijd is ook het parkeerterrein voor het hotel gerenoveerd. Dit is uitgebreid naar 10 parkeerplaatsen, inclusief 5 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Op de hoogte blijven van al het nieuws uit Noordwijk? Volg ons op Facebook en Instagram!

Sfeerimpressie Two Brothers Noordwijk

Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. U kunt contact met ons opnemen via dit contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen, mailen óf appen!

 

WhatsApp Business: +31 6 57624030

 

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel
071 364 2500
info@twobrothersnoordwijkbeach.nl
Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk

 

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag
079 320 3160
info@goldentulipzoetermeercentre.nl
Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer