NL EN DE
NL EN DE
Two Brothers
Hotels

‘Two Brothers’ verwijst naar de twee zonen van eigenaren Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren met een normale intelligentie. Dit doen zij door werkplekken te creëren op verschillende afdelingen in de hotels van Two Brothers Hotel Company: Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.

 

Vanuit onze missie denken wij graag mee met gasten die moeilijk om kunnen gaan met (te veel) prikkels. Moeten wij ergens van op de hoogte zijn? Geef dit dan van tevoren aan bij de reservering.

Waar SPECIAAL
normaal is.


We kunnen de jongeren een plek bieden op allerlei afdelingen in het hotel. In de keuken, bediening, bij de receptie, binnen de administratie, technische dienst en de schoonmaakdienst. Als het werk bij ze past, kijken we hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen. Zowel in het hotel in Noordwijk als in Zoetermeer hebben we gekozen voor managers die de jongeren met geduld en compassie kunnen begeleiden.

 

Als ze deskundig en liefdevol worden begeleid, dan liggen er unieke kansen voor deze jongeren. Zij kunnen binnen hun eigen mogelijkheden en op hun eigen manier een prachtige bijdrage leveren aan de samenleving. Wij zetten ons graag met hart en ziel in voor het slagen van deze missie en om deze groep jongeren in een nog beter daglicht te stellen.


Meer weten? Neem contact met ons op
Green
Key

Bij Two Brothers Hotels doen we er alles aan om het verblijf van onze gasten tot een succes te maken. Tegelijkertijd proberen we de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zonder dat dit ten koste gaat van comfort. Hiervoor hebben wij het Gouden Green Key certificaat ontvangen.

 

Benieuwd hoe we dat doen?

Meer informatie

Loeka Lotus


Deze mascotte kom je tegen op verschillende plekken in onze hotels, waaronder het kindermenu en de Kids Corner.

 

De lotusbloem heeft veel bijzondere betekenissen en is niet voor niets het logo van Two Brothers Hotels.


Meer informatie

Jubileum Hotel Noordwijk | 125 jaar op de boulevard

2024 is een bijzonder jaar voor Two Brothers Noordwijk Beach. In 1899 werd het hotel gebouwd op de Kon. Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Sindsdien volop in bedrijf en klaar voor de toekomst. Lees meer over dit jubileumjaar en bijbehorende acties via onderstaande knop.


Klik hier

Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Neem contact op via ons contactformulier. Bellen, mailen óf appen mag ook!

 


Contact