TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE
Over
ons

Wij geloven dat er voor iedereen een plek is. We zijn begaan met andere mensen en proberen ons zo goed mogelijk in andere te verplaatsen.  We houden rekening met de wensen van onze gasten en medewerkers. We zorgen dat ze zich op hun gemak voelen, zich fijn voelen en kunnen genieten van hun verblijf. Dat doen we niet omdat ze anders zijn, dat doen we omdat dat eigenlijk heel normaal is.

Het is leuk om bij ons te zijn. De sfeer is rustig maar vrolijk. Uitdagingen benaderen we altijd vanuit de positiviteit, dan komen we tot de beste oplossingen. Wij hebben niet alleen hotels om het onze gasten naar de zin te maken, wij hebben onze hotels om een grotere missie te volbrengen. Deze missie kunnen wij niet alleen volbrengen, hiervoor maken wij gebruik van een aantal partners.

Two Brothers
Hotels

De naam ‘Two Brothers Hotel Company’ verwijst naar de twee zonen van Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn.

“Luca en Joshua zijn twee prachtige jongens met elk een eigen karakter en elk een vorm van autisme. Dat laatste inspireerde ons trotse ouders om in de volgende fase van ons leven iets voor anders begaafde kinderen te doen. Dit heeft geleid tot de oprichting van de ‘Two Brothers Hotel Company’. Onze zoons hebben ons leven verrijkt. Het heeft ons een andere kijk gegeven, zowel op opvoeden als op de dagelijkse gang van zaken en werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dat heeft geleid tot het creëren van leer-, stage- en werkplekken voor jongeren die net als onze zoons andersbegaafd zijn, maar over een normale intelligentie beschikken. Vanuit onze eigen ervaringen weten we exact wat deze groep jongeren nodig heeft aan begeleiding.”

WAAR SPECIAAL
NORMAAL IS.


Op allerlei afdelingen in het hotel – in de keuken, in de bediening, achter de receptie, binnen de administratie, binnen de technische dienst en de schoonmaakdienst – kunnen wij de jongeren een plek aanbieden. Als de werkzaamheden bij hen passen, kijken we hoe ze zich er verder in kunnen ontplooien. Zowel in het hotel in Noordwijk als in Zoetermeer hebben we voor managers gekozen die de jongeren met geduld en compassie kunnen begeleiden.

Worden ze op een deskundige en liefdevolle manier begeleid, dan zijn er ook voor deze jongeren unieke kansen weggelegd. Binnen hun eigen mogelijkheden en op hun eigen manier kunnen ze dan een prachtige bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij zetten ons graag met hart en ziel in om deze missie te laten slagen en deze groep jongeren daarmee in een nog beter daglicht te zetten.


Meer weten? Neem contact met ons op

Historische berichten

Meer weten? Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Wij helpen u graag met de vraag die u heeft. U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen.  Maak gebruik van het formulier en wij zullen per mail contact met u opnemen. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met het in Noordwijk als u hier wilt reserveren of in Zoetermeer.

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.