TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE
Two Brothers
Hotels

‘Two Brothers’ verwijst naar de twee zonen van eigenaren Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren die beschikken over een normale intelligentie. Dit doen zij door werkplekken te creëren op verschillende afdelingen in de hotels die vallen onder de Two Brothers Hotel Company: Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.

Ook wordt er rekening gehouden met gasten die binnen deze groep vallen. Denk aan reserveren van het zwembad (in Noordwijk), rustig dineren en overnachten.

Waar SPECIAAL
NORMAAL IS.


Op allerlei afdelingen in het hotel – in de keuken, in de bediening, achter de receptie, binnen de administratie, binnen de technische dienst en de schoonmaakdienst – kunnen wij de jongeren een plek aanbieden. Als de werkzaamheden bij hen passen, kijken we hoe ze zich er verder in kunnen ontplooien. Zowel in het hotel in Noordwijk als in Zoetermeer hebben we voor managers gekozen die de jongeren met geduld en compassie kunnen begeleiden.

Worden ze op een deskundige en liefdevolle manier begeleid, dan zijn er ook voor deze jongeren unieke kansen weggelegd. Binnen hun eigen mogelijkheden en op hun eigen manier kunnen ze dan een prachtige bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij zetten ons graag met hart en ziel in om deze missie te laten slagen en deze groep jongeren daarmee in een nog beter daglicht te zetten.


Meer weten? Neem contact met ons op

Historisch hotel Noordwijk | sinds 1899!

 

 

 

 

 

Meer weten? Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. U contact met ons opnemen via dit contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen, mailen óf appen!

 

WhatsApp Business: +31 6 57624030

 

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel
📞 071 364 2500
info@twobrothersnoordwijkbeach.nl
Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk

 

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag
📞 079 320 3160
info@goldentulipzoetermeercentre.nl
Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.