NL EN DE
NL EN DE
Loeka
Lotus

Loeka Lotus is de mascotte van Two Brothers.

 

Geboren in 2024 is dit knuffeltje geen jongen én geen meisje. Gewoon een mooie, blije bloem.

 

Om dit te vieren krijgen vanaf 10 februari tot eind mei alle kinderen tot 8 jaar Loeka Lotus cadeau tijdens hun verblijf. Loeka Lotus is ook te koop bij de receptie voor €12,50.

 

Wist je dat je de handjes van Loeka Lotus aan elkaar vast kan maken? Ook aan een ander knuffeltje! Zo is Loeka nooit alleen.

Print de kleurplaat: Loeka op het strand

Betekenis van de lotusbloem


De Lotusbloem staat symbool voor de transformatie van duisternis naar licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

 

De Lotusbloem is een bijzondere bloem die in veel culturen een belangrijke rol speelt. Dit komt voor een groot deel door de bloeiwijze. Verschillende culturen vergelijken deze manier van groeien met de spirituele groei van mensen: De lotus begint in een donkere bodem, bijna onzichtbaar. Zodra het wateroppervlak wordt bereikt ontstaat er een werkelijk prachtige bloem. Maar die wonderschone bloem zou niet kunnen ontstaan zonder de stevige modderige bodem waar het zaadje begint. Zo is persoonlijke verlichting ook niet mogelijk zonder een goede basis.

 

De duisternis van de bodem staat in dit verhaal ook voor het verleden. Ons verleden vormt ons, maar bepaalt niet wie we zijn. We hebben de modder nodig om te groeien, maar met de juiste voedingsbodem kunnen we onze schoonheid laten zien.

 

Daarnaast wordt de lotus ook in verband gebracht met de eeuwige cyclus van het leven; de prachtige bloemen openen zich in de ochtend zodra de zon opkomt, en sluiten zich weer na het ondergaan van de zon. Het symboliseert de eeuwige vernieuwing, de cyclus van de natuur, het leven zelf.

 

Bij Two Brothers Hotels is voor iedereen een plek en geloven wij dat iedereen bloeit zoals de Lotus dat doet. Of je nu een vorm van autisme hebt, niet zeker bent over wie je bent of juist wel. Iedereen bloeit op zijn manier en zijn tijd. Ook Loeka Lotus.

Loeka On Tour

Loeka is erg nieuwsgierig en gaat graag op ontdekking! We houden je hier op de hoogte van alle avonturen.


Volg Two Brothers Hotels op Instagram

Zie ik je snel?

Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Vragen? Wij staan voor je klaar en streven ernaar om van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur te reageren.

 

Maak gebruik van het formulier of neem telefonisch contact met ons op. Direct mailen óf appen mag ook! Je vindt alle contactgegevens van onze hotels hieronder.

 

WhatsApp Business: +31 6 57624030 Laat ons weten voor welk hotel de vraag bedoelt is en wij helpen graag!

 

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel
071 364 2500
info@twobrothersnoordwijkbeach.nl
Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk

 

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag
079 320 3160
info@goldentulipzoetermeercentre.nl
Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer