TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE

Genieten van de rust, heerlijk ontspannen, geen haast, een mooie omgeving om te ontdekken of uitwaaien aan de kust. Bij de Two Brothers Hotels doen wij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaat van uw comfort. Daarvoor hebben wij het Green Key-certificaat ontvangen.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

 

 

De Green Key, hét keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreactiebranche, is in toenemende mate het symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Al onze hotels, Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag en Two Brothers Noordwijk Beach hebben allen wederom de ‘Gouden’ Green Key behaald! Hiermee laten wij met trots zien dat verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel staat.

 

Wil je meer informatie over Green Key? Kijk dan eens op de website van Green Key.

Bezoek de website

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.