TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE
NL EN DE
Boek jouw kamer

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Noordwijk, een verademing.

Welk museum is leuk voor het hele gezin? Hoe ziet de concertagenda eruit, waar kun je lekker brunchen en welke hotspots moet je echt gezien hebben? In deze stad vol idyllische hofjes, musea, monumenten, winkels, grachten, horeca, parken kun je alle kanten op!

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef je uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen. En wist je dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer?

Welkom in de stad aan zee. Beleef in Den Haag een combinatie tussen het rijke culturele aanbod, culinair genieten en de natuur. Maak je hoofd leeg tijdens een heerlijke strandwandeling of fietstocht door de duinen. Bekijk iconische meesterwerken in één van onze vele musea, zoals het Kunstmuseum Den Haag en het Mauritshuis. Winkel in de historische binnenstad, geniet van verse vis tot haute cuisine en ontdek de parels van de stad aan zee! Beleef het in een zee van ruimte.

Beleef de Bollenstreek! Wil je weten wat er te beleven valt in Noordwijk en in de andere dorpen van de Bollenstreek? Bekijk de uitagenda vol leuke sightseeing tips, uitstapjes, markten, festivals, bezienswaardigheden, wandelingen, fietstochten, koopzondagen en andere leuke uitjes.

Lemonbike is een jong fietsverhuurbedrijf dat het anders doet. Met extra services zoals bezorgen en ophalen, gratis routekaart en fietstas. Zij onderscheiden zich met een sociaal-maatschappelijke missie voor mensen met een fysieke of geestelijke beperking. Daarvoor hebben wij een groot assortiment speciale, aangepaste fietsen. Gratis te gebruiken voor mensen uit de regio en te huur voor bezoekers van verder weg maar tegen zeer lage prijzen. Met de verhuuropbrengst zullen zij dit assortiment steeds blijven vernieuwen en uitbreiden. Bij de receptie in ons hotel hebben wij fietsen staan van lemon bike of kunnen wij deze reserveren via lemon bike.

Poppodium Boerderij is een poppodium gevestigd in Zoetermeer, waar muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland samen komen om in een intieme setting te genieten van wereldberoemde muzikanten. In combinatie met een ticket van het poppodium, kunt u voor een speciale prijs een overnachting met ontbijt bij ons reserveren.

In de luwte van de duinen van Noordwijk aan Zee ligt het luxueuze Azzurro Beauty. Hier vindt u alles op het gebied van schoonheid en ontspanning. Wij bieden een ruime keuze aan behandelingen; gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure en vele extra’s.

 

De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken… Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand? Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Soldaat van Oranje – De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3,1 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis en op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op haar naam gezet, de meeste bezoekers ooit!


Boek tickets

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.