NL EN DE
NL EN DE

Noordwijk Marketing

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Het decor voor ontspannen uitstapjes, zakelijke bijeenkomsten en heerlijke vakanties. Noordwijk, een verademing. Bezoek de website.

Bureau Citymarketing Zoetermeer

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in Zoetermeer is altijd iets te beleven. Ontdek het uitgebreide winkelaanbod, bezoek de lokale horeca of leef je uit op het gebied van sport. Er is een verrassend veelzijdig aanbod van cultuur, muziek en evenementen. En wist je dat bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in het groen als Zoetermeer? Bezoek de website.

The Hague & Partners

The Hague & Partners is de marketing en acquisitie organisatie gericht op werving en behoud van bewoners, bezoekers, congressen, en buitenlandse bedrijven en instellingen. Bezoek de website.

Have fun Events

Beleef de Bollenstreek! Wil je weten wat er te beleven valt in Noordwijk en in de andere dorpen van de Bollenstreek? Bekijk de uitagenda vol leuke sightseeing tips, uitstapjes, markten, festivals, bezienswaardigheden, wandelingen, fietstochten, koopzondagen en andere leuke uitjes. Bezoek de website.

Lemon Bike

Lemonbike is een jong fietsverhuurbedrijf dat het anders doet. Met extra services zoals bezorgen en ophalen, gratis routekaart en fietstas. Zij onderscheiden zich met een sociaal-maatschappelijke missie voor mensen met een fysieke of geestelijke beperking. De fietsen van Lemonbike zijn te huur bij de receptie van onze hotels. Bezoek de website van Lemon Bike.

Poppodium Boerderij

Een poppodium gevestigd in Zoetermeer, waar muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland samenkomen om in een intieme setting te genieten van wereldberoemde muzikanten. In combinatie met een ticket van het poppodium, kunt u voor een speciale prijs een overnachting met ontbijt bij ons reserveren. Bezoek de website van Poppodium Boerderij.

Azzurro Beauty

In de luwte van de duinen van Noordwijk aan Zee ligt het luxueuze Azzurro Beauty. Hier vindt u alles op het gebied van schoonheid en ontspanning. Met het Detox Wellness Arrangement van Two Brothers Noordwijk Beach geniet u naast een fijne overnachting incl. ontbijt van een Detox Treatment bij Azzuro. Bezoek de website van Azzurro Beauty.

Soldaat van Oranje – De Musical

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis en op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op haar naam gezet, de meeste bezoekers ooit! Bezoek de website.

Wellnessresort Elysium

Elysium is een wellnessresort in Bleiswijk met talloze ontspannende sauna’s en baden, gelegen nabij de drukke en levendige randstad. Bij Elysium is een dagje sauna meer dan even relaxen. Ontdek de Laguna watervallen of laat je verrassen door het pas gerenoveerde binnen zwembad; een ware beleving! Boek het Wellnessarrangement van Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag. Bezoek de website van Elysium.

Fascinating Jazz

Stichting Zoetermeer Jazz organiseert maandelijks op elke eerste zondagmiddag van de maand het podiumprogramma Fascinating Jazz bij Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag, met prominente binnen- en buitenlandse artiesten. Reserveer een plekje in de zaal + een diner bij Restaurant Bogatti’s. Geniet van het speciaal samengestelde Jazzmenu voor een gereduceerde prijs. Kaartjes via de website van Fascinating Jazz.

Evenementenbureau SPEV

Organisatie- en Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is een dynamisch bedrijf dat sinds 1995 de organisatie en uitvoering verzorgt van bedrijfsuitjes, teambuildingprogramma’s, personeelsuitjes -feesten, relatiedagen en familiebijeenkomsten. Naast onze standaardprogramma’s maken wij ook programma’s die volledig op uw wensen zijn afgestemd. SPEV verhuurd ook e-choppers! Bezoek de website.

E-chopperverhuren Noordwijk

Stap op een  E-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je zelfstandig met je eigen gezelschap een mooie tour door de Duin- en Bollenstreek. De boulevard van Noordwijk, de duinen en de bollenvelden vormen het perfecte decor voor een e-scooter tour. Bezoek de website.

BurgGolf

De uitdagende 18 holes golfbaan van BurgGolf Westerpark ligt precies tussen Zoetermeer en Den Haag en is omringd door polderlandschappen. De baan kenmerkt zich door hoogteverschillen en is daarom voor elke golfer een uitdaging. Het is een combinatie van een bos- en polderbaan, gelegen in een natuurpark. Naast de 18-holes wedstrijdbaan is er een overdekte Toptracer Range en een gezellig terras met uitzicht op de 18e hole! Boek het Golfarrangement PLAY, SLEEP, REPEAT bij Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag. Bezoek de website van Burggolf.

Entree

Deze nieuwe stadswijk ontwikkelt zich de komende jaren rondom Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag. In de nieuwe stadswijk Entree woon, werk, beweeg en ontspan je in het groen. Een vernieuwende wijk waar duurzaamheid en een actieve leefstijl het groene straatbeeld bepalen. Een unieke wijk die uitnodigt om te bewegen en te ontmoeten. En dat alles midden in de Randstad. Bezoek de website.

EW facility services

Wij willen het beste schoonmaakbedrijf in Nederland zijn. Met onze Hospitality Factor maken wij het verschil. Vanuit ons hospitality DNA, onze wendbaarheid én onze betrouwbaarheid maken we grote impact op de beleving van onze opdrachtgevers. Bezoek de website.

Tulip Experience Amsterdam

Het is onze missie en passie om kennis over de tulpenteelt te delen in de vorm van een unieke belevenis. Met een combinatie tussen educatie én beleving willen we de kennis over Nederlands grootste icoon vergroten. Want wij zijn trots op het bollenkwekersvak, de Bollenstreek en de tulp! Bezoek de website van Tulip Experience Amsterdam.

Museum of Comic Art

Kom naar het MoCA, het eerste Nederlandse stripmuseum dat volledig gewijd is aan alle aspecten van de Negende Kunst. Van de Little Nemo tot Robert Crumb, van Marten Toonder tot Dirk-Jan, ze zijn hier allemaal vinden. Bezoek de website.