NL EN DE
NL EN DE

HOSPITALITY @ THE CITY

Restaurant Bogatti's

Reserveren
Welkom
in ons restaurant

Restaurant Bogatti’s is onderdeel van Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag. U bent bij ons op de juiste plek voor ontbijt, lunch, kopje koffie met gebak, een borrel of diner. Kies ook eens voor een high tea!

Wij ontvangen ook regelmatig grote groepen (ca. 200 personen). Bent u opzoek naar een locatie voor uw volgende receptie of borrel? Neem contact met ons op, wij denken graag mee.

High
Tea

Geniet van een heerlijke high tea in ons restaurant, inclusief: hartige en zoetige lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee.

 

Te reserveren vanaf 2 personen. Reserveren kan via het contactformulier onderaan deze pagina of telefonisch: +31 (0)79 320 3160

Reserveren (per telefoon) Reserveren (per mail)

Ontbijtje?


 

Begin de dag goed en geniet van ons uitgebreide ontbijtbuffet!

 

Maandag t/m vrijdag                        06.00 – 10.00 uur
Zaterdag en zondag                          07.30 – 11.00 uur


Reserveren
Onze missie
Two Brothers

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag is als franchise onderdeel van de Two Brothers Hotel Company.

 

‘Two Brothers’ biedt jongeren met een vorm van autisme óók een plek op de arbeidsmarkt. Zij vervullen verschillende diensten binnen onze hotels, waaronder de bediening en keuken.

 

Ook zijn wij natuurlijk altijd opzoek naar collega’s die het leuk vinden om met dit mooie maatschappelijke doel te werken. Klik op de knop vacatures om te zien welke functies wachten om vervuld te worden.

Meer over onze missie Onze vacatures

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag

+31 (0)79 320 3160
info@goldentulipzoetermeercentre.nl

Kinderen van Versteegplein 18
2713 HB, Zoetermeer

Diner
Cadeau

Wij accepteren de dinercadeaubon.

 

Daarnaast accepteren wij natuurlijk de Two Brothers cadeaukaarten. Een digitale cadeaukaart is te bestellen via onze homepage. Fysieke bonnen zijn verkrijgbaar in onze hotels. Wij kunnen deze ook opsturen. Neem hiervoor contact met ons op.

diner-cadeau.nl Homepage Two Brothers Hotels