TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE

HOSPITALITY @ THE CITY

Restaurant Bogatti's

Reserveren
Vaderdag
18 juni

 

 

Op 18 juni is het Vaderdag! Kom gezellig onbeperkt spareribs eten of drie sliptongen voor 25,- per persoon. Reserveer nu via onderstaande knoppen.

 

 

 

 

Reserveren via The Fork Telefonisch reserveren

 

 

 

 

 

Welkom in ons sfeervolle restaurant Bogatti’s. Zowel voor een zakelijk diner als een gezellig etentje met familie en vrienden ben je bij ons aan het goede adres.

 

 

 

Bij Bogatti’s wordt uw gerecht vers én met een Franse twist bereid. Ons restaurant heeft gevarieerde gerechten op het menu staan, gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten.

Geniet van onze gerechten

Bekijk de menukaart

Kun je niet
kiezen?

Probeer ons shared dining proeverijmenu. Deze is te bestellen vanaf 2 personen en heeft 3-gangen, inclusief een glas cava en amuse van het huis!

 

Reserveren kan via onderstaande knop. U vermeld het menu in de notities.

 

Komt u met een grote groep bij ons lunchen of dineren? Dan kunt u het beste even bellen (+31 (0)79 320 3160) of contact opnemen via ons contactformulier onderaan deze pagina.

Reserveren

KIES VOOR EEN HIGH TEA


Geniet van een heerlijke high tea in ons restaurant, inclusief: hartige en zoetige lekkernijen en natuurlijk onbeperkt thee.

Te reserveren vanaf 2 personen. Reserveren kan via het contactformulier onderaan deze pagina of telefonisch: +31 (0)79 320 3160


Bellen

TERRAS

BAR

RESTAURANT

ONTBIJT

Onze missie
Two Brothers

‘Two Brothers’ biedt jongeren met een vorm van autisme óók een plek op de arbeidsmarkt. Zij vervullen verschillende diensten binnen onze hotels, waaronder de bediening en keuken! Wij vragen uw begrip.

 

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Ook zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar leuke collega’s om ons team bij Two Brothers Noordwijk Beach te versterken. Klik op de knop vacatures om te zien welke functies wachten om vervuld te worden!

Meer over onze missie Onze vacatures

Restaurant TWO BROTHERS Two Brothers Noordwijk


Benieuwd naar het restaurant bij ons andere hotel?

Het restaurant van Two Brothers, met serre en terras, is direct gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in de charmante en gezellige badplaats Noordwijk. Gezellig lunchen of dineren in de sfeervolle serre, een aperitief op het zonnige terras of wellicht een kopje koffie met lekkernij of high tea! Het is allemaal mogelijk bij Two Brothers.

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel
+31 (0)71 364 2500
info@twobrothersnoordwijkbeach.nl


Meer over restaurant Two Brothers

Contact

Neem contact met ons op

+31 (0)79 320 3160
info@goldentulipzoetermeercentre.nl

Kinderen van Versteegplein 18

2713 HB Zoetermeer