NL EN DE
NL EN DE
Sparen in
Noordwijk

Lotus Loyalty is het spaarprogramma van Two Brothers Noordwijk Beach en Restaurant Two Brothers.

Op deze pagina vind je alle informatie.

Nu ook missies sparen bij
Restaurant Two Brothers

Dit gaat iets anders dan in het hotel, elk gespaarde missie (per euro) wordt namelijk verdubbeld. Zo kun je even hard sparen als gast in ons restaurant als gast in het hotel.

 

Meld je nu aan en ontvang 50 spaarpunten (missies) cadeau én een 10% kortingscode voor een overnachting in ons hotel (directe boekingen).

 

Aanmelden Lotus Loyalty Restaurant Two Brothers

Levels


Waar je voorheen alleen member of premium member kon zijn (op basis van het aantal hotelovernachtingen per jaar), werkt het nu als volgt:

 

Level 1: ‘Leerling kok’ 0 tot 500 missies

Level 2: ‘Kelner’ 500 tot 1000 missies

Level 3: ‘Front Office Supervisor’ 1000 tot 2000 missies

Level 4: ‘Hotel Manager’ vanaf 2000 missies

 

Het gaat hier om het totaal aantal gespaarde punten (missies).
Een voorbeeld: je hebt het level Hotel Manager bereikt en je verzilverd 1000 punten, dan blijf je de status van Hotel Manager behouden. Je zult dus niet weer een level zakken en je totaal aantal gespaarde punten blijft geregistreerd. Alleen je huidige spaarsaldo daalt.

 

Let op: ben je langer dan een jaar niet bij ons geweest? Dan vervallen je punten. Je krijgt een herinnering wanneer je punten bijna vervallen.

Sparen en verzilveren

Bij check-out of afrekenen in het restaurant voegt een medewerker handmatig de punten toe aan jouw account. Dit doen zij d.m.v. het scannen van jouw persoonlijke spaarkaart. In het hotel staat €1 gelijk aan 1 punt (missie), in het restaurant is dit het dubbele en staat €1 gelijk aan 2 punten.

 

Vanaf 250 punten kun je een beloning verzilveren. De meeste beloningen zijn alleen ter plekke te verzilveren. Een medewerker scant jouw spaarkaart en verzilverd de gewenste beloning. Dit kan één keer per bezoek aan het restaurant en het hotel.

 

Er zijn ook beloningen die op afstand te verzilveren zijn. Dit zijn bijvoorbeeld onze merchandise items. Verzilver het item via de app en laat de e-mail zien in het hotel, een medewerker pakt dan het item.

10% korting op directe boekingen

Kamers in Noordwijk bekijken

Contact

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Vragen? Wij staan voor je klaar en streven ernaar om van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur te reageren.


Contact