NL EN DE
NL EN DE

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag

Faciliteiten en services

Alles voor een zorgeloos verblijf

Honden welkom

Geniet van de rust in het Groene Hart. Honden zijn toegestaan in ons hotel (tegen betaling) en ontvangen bij check-in een leuke verrassing. Klik hier voor de leukste wandelroutes en meer informatie.

Restaurant Bogatti’s

De juiste plek voor ontbijt, lunch, kopje koffie met gebak, een borrel of diner. Kies ook eens voor een high tea of een drankje in onze gezellige hotelbar. Klik hier om de menukaart te bekijken.

Wandelen & fietsen

Wandelen of fietsen door de mooie natuur van het Groene Hart óf door de stad. Verschillende routes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook is het mogelijk om fietsen of e-bikes huren. Klik hier om alvast één van de fietsroutes te bekijken.

Ontdek de omgeving 

Of je nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in en rondom Zoetermeer is altijd iets te beleven. Klik hier voor meer informatie over de vele uitstapjes vanuit onze hotels.

Parkeermogelijkheden

Wij hebben een eigen parkeerplaats bij ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 8,- per nacht. Kom je bij ons vergaderen? Dan is parkeren inbegrepen! Klik hier voor meer informatie over onze vergaderzalen.

Bagageruimte

Bagage kan, voor het inchecken (15.00 uur) of na het uitchecken (11.00 uur), bij ons in de bagageruimte gestald worden.

Green Key Goud

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Benieuwd naar onze milieumaatregelen? Klik hier.

SEBO-keurmerk

Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO-keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor: Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen.

Ons hotel beschikt over een officieel SEBO-keurmerk. Klik hier om de criteria te bekijken.

Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Neem contact op via ons contactformulier. Bellen, mailen óf appen mag ook!


Contact