TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE

De omgeving

Ontdek de verschillende faciliteiten van het Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Verken de omgeving per fiets of te voet. Voldoende mogelijkheden om tot rust te komen.

Wandelen & fietsen

De omgeving van Zoetermeer te voet verkennen. Wandelen door de mooie natuur van het groene hart of door de stad. Verschillende routes met verschillende aantal kilometers. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook kunt u gewone fietsen of e-bikes huren bij het hotel. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Parkeermogelijkheden

Wij hebben een eigen parkeerplaats bij ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 8,- per nacht. Kom je bij ons vergaderen? Dan is parkeren inbegrepen!

Bagageruimte

U kunt uw bagage gerust bij ons achterlaten, voor het inchecken of na het uitchecken, in ons daarvoor bestemde bagageruimte.

Roomservice

U kunt bij ons ook roomservice bestellen via de receptie. Hiervoor wordt een toeslag gerekend.

Restaurant Bogatti’s & Bar

U bent van harte welkom in ons restaurant Bogatti’s voor een ontbijtbuffet, lunch of culinair diner. Gerechten kunnen verschillen per seizoen. Gezellig lunchen of dineren in onze sfeervolle restaurant, een aperitief op ons zonnige terras of wellicht een kopje koffie met een zoete lekkernij of High Tea maar ook gezellig een drankje in onze gezellige bar; alles is mogelijk.

Green Key Gold

De Green Key, hèt keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, is in toenemende mate het symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heeft wederom de “Gouden” Green Key behaald!

Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen.

Tot 1 november 2023 zijn wij aspirant SEBO-ondernemer. Daarna krijgen wij officieel het SEBO-keurmerk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.