TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
info@twobrothershotels.nl
NL EN DE

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag

Faciliteiten en services

Honden welkom

Wist u dat honden ook welkom zijn in onze hotels? Waai uit aan zee of geniet van de rust in het Groene Hart. Klik hier voor de leukste wandelroutes en meer informatie.

Restaurant Bogatti’s & Bar

U bent van harte welkom in ons Restaurant Bogatti’s voor een ontbijtbuffet, lunch of culinair diner. Gerechten kunnen verschillen per seizoen. Gezellig lunchen of dineren in onze sfeervolle restaurant, een aperitief op ons zonnige terras, een kopje koffie met een zoete lekkernij of high tea of een drankje in onze gezellige bar!

Wandelen & fietsen

Wandelen of fietsen door de mooie natuur van het Groene Hart of door de stad. Verschillende routes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook is het mogelijk om fietsen of e-bikes huren. Bekijk ook eens ons fietsarrangement, klik hier!

Ontdek de omgeving 

Of u nu toe bent aan ontspanning of inspanning: in en rondom Zoetermeer is altijd iets te beleven.

Parkeermogelijkheden

Wij hebben een eigen parkeerplaats bij ons hotel. De kosten hiervan bedragen € 8,- per nacht. Kom je bij ons vergaderen? Dan is parkeren inbegrepen!

Bagageruimte

U kunt uw bagage gerust bij ons achterlaten, voor het inchecken of na het uitchecken, in ons daarvoor bestemde bagageruimte.

Green Key Gold

Green Key, hèt keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, is in toenemende mate het symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heeft wederom de “Gouden” Green Key behaald! Klik hier om te zien hoe wij dat doen.

SEBO-keurmerk

Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het SEBO keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen.

Tot 1 november 2023 zijn wij aspirant SEBO-ondernemer. Daarna krijgen wij officieel het SEBO-keurmerk.