NL EN DE
NL EN DE

Waar zijn we naar op zoek?

 

Wij zoeken toppers voor in de bediening. Fulltime, parttime of 0-uren.

Je bent servicegericht, betrokken en gastvrij. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s. Je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamplayer. Daarnaast werk je met passie, plezier en altijd met een glimlach.

 

Wat bieden wij?

 

Wij bieden een meer dan marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het volgen van trainingen en cursussen. Bovenal bieden wij een familiaire bedrijfscultuur aan waar samenwerking, waardering en werkgeluk de boventoon voeren.

 

  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantie dagen;
  • 1 parkeerpas voor de auto;
  • Gezellig personeelsuitje en borrels;
  • Trainingen en cursussen;
  • Familiaire bedrijfscultuur;
  • Al onze werknemers hebben recht op 25% personeelskorting;
  • Een mooie stap in je carrière.

 

Wie zijn wij?

Two Brothers Noordwijk Beach ligt op de perfecte locatie aan de boulevard van Noordwijk. Het historische 4-sterren hotel beschikt over 83 kamers, waarvan verschillende land- en zeezijdekamers, suites en twee authentieke vissershuisjes. Daarnaast beschikt het hotel over een relaxruimte met zwembad, 5 vergaderzalen, een restaurant met serre en terras en een hotelbar.

 

Restaurant Two Brothers met serre en terras is direct gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in de charmante en gezellige badplaats Noordwijk.

 

Onze missie

We vinden het belangrijk dat je onze missie een warm hart toedraagt en je je hiervoor inzet. Wij bieden verschillende trainingen en informatiedagen aan om je hierbij te helpen.

 

‘Two Brothers’ verwijst naar de twee zonen van eigenaren Jan en Evelien Roggeveen-van Duijn. Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren met een normale intelligentie. Dit doen zij door werkplekken te creëren op verschillende afdelingen in de hotels van Two Brothers Hotel Company: Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.

 

Er wordt ook rekening gehouden met gasten die binnen deze groep vallen. Denk hierbij aan reserveren van het zwembad (in Noordwijk), rustig dineren en overnachten.

Aanvullend over onze sollicitatieprocedure

 

Wil je meer weten over de vacature?
Bel 071-3642500 en vraag naar Jennifer van der Bent
Sollicitaties ontvangen we graag vergezeld van CV en motivatiebrief.
gm@twobrothersnoordwijkbeach.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.