TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
info@twobrothershotels.nl
NL EN DE

Waar zijn we naar op zoek?

 

Wij zoeken toppers voor in de bediening. Fulltime, parttime of 0-uren.

Je bent servicegericht, betrokken en gastvrij. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s. Je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamplayer. Daarnaast werk je met passie, plezier en altijd met een glimlach.

 

Wat bieden wij?

 

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Een welkomstbonus*
  • Een parkeerpas
  • Een gezellig team (borrels en uitjes)
  • Doorgroeimogelijkheden

 

 

Wie zijn wij?

 

Two Brothers Noordwijk Beach (voorheen Golden Tulip) ligt op de perfecte locatie aan de boulevard van Noordwijk. Het 4-sterren hotel beschikt over 83 kamers, een relaxruimte met zwembad, 5 vergaderzalen, een restaurant met serre en terras en een hotelbar.

 

*Begin dit jaar is het hotel afgestapt van de Golden Tulip franchiseformule. Naast een nieuwe naam heeft Two Brothers Noordwijk Beach ook een nieuwe missie gekregen: ‘Two Brothers’ verwijst naar de twee zonen van de nieuwe eigenaren (van het hotel in Noordwijk en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag). Het autisme van de broers is de inspiratie geweest om iets te doen voor anders begaafde jongeren die beschikken over een normale intelligentie. Dit doen zij door werkplekken te creëren op verschillende afdelingen in het hotel. Ook wordt er rekening gehouden met gasten die binnen deze groep vallen. Denk aan reserveren van het zwembad en rustig dineren.

Aanvullend over onze sollicitatieprocedure

 

Wil je meer weten over de vacature?
Bel 071-3642500 en vraag naar Romy Gosen
Sollicitaties ontvangen we graag vergezeld van CV en motivatiebrief.
r.gosen@twobrothersnoordwijkbeach.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.