NL EN DE
NL EN DE

Zijn honden toegestaan?

Honden overnachten bij ons voor €30,- per nacht (m.u.v. suites). Bij check-in ligt er een welkomstcadeautje klaar. Na check-out wordt de kamer extra goed schoongemaakt voor de volgende gast. Er geldt een maximaal aantal van twee honden per kamer. Laat u uw hond alleen achter op de kamer? Laat het even weten bij de receptie.

 

Let op: honden zijn niet het gehele jaar toegestaan op het strand aan de Koningin Wilhelmina Boulevard. Klik hier voor alle informatie. 

 

Waar kan ik parkeren?

Overal in Noordwijk is het betaald parkeren. Ons hotel heeft een samenwerking met het parkeerterrein met garage van Supermarkt de Vomar achter ons hotel (Bomstraat 19). Dit ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand. Kosten voor het parkeren bedragen €22,50 per auto, per nacht. Bij inrijden ontvangt u een parkeerkaartje, deze wordt in het hotel geactiveerd. Na de activatie kunt u onbeperkt in- en uitrijden tijdens het gehele verblijf (inclusief de gehele vertrekdag). Het is helaas niet mogelijk om hier een parkeerplaats te reserveren of te garanderen.

 

Ons hotel beschikt over 7 VIP parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze kunt u bij aankomst reserveren. De kosten hiervoor zijn €30,00 per auto, per nacht.  Wanneer u gebruik maakt van een parkeerplaats bij het hotel, kunt u deze gebruiken tot de tijd van uitchecken (11:00).

 

U kunt ook op de boulevard parkeren. Tarieven zijn afhankelijk van de Gemeente Noordwijk.

 

Waar kan ik de auto parkeren om bagage in- en uit te laden?

Wij hebben twee 15-minuten parkeerplaatsen voor ons hotel die u kunt gebruiken om uw bagage in- en uit te laden.

 

Hoelaat kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00. Uitchecken is tot 11:00.

 

Is er een bagageruimte?

Ja, wanneer u voor 15.00 uur aankomt en uw kamer nog niet gereed is, kunt u de bagage achterlaten bij ons in een afgesloten ruimte. Dit kan tevens ook na het uitchecken. Als u bijvoorbeeld nog een dagje naar het strand gaat!

 

Wat zijn jullie openingstijden?

 • Openingstijden restaurant
  De keuken van Restaurant Two Brothers is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur.In het laagseizoen, vanaf 1 november tot 1 april, gelden er aangepaste openingstijden in ons restaurant:
  zo – do tot 20.00 uur
  vr – za tot 21.30 uur
 • Openingstijden hotelbar
  Onze Engelse hotelbar is van zondag tot en met donderdag geopend van 17.00 tot 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur.
 • Openingstijden receptie
  Wij hebben een 24-uurs receptie. De entreedeuren gaan echter ’s nachts op slot. U kunt dan aanbellen en de nachtportier opent voor u de deur.
 • Openingstijden zwembad
  Het zwembad en het stoombad zijn dagelijks geopend van 07:00 – 22:00. Badkleding is verplicht. Tussen 18.00 en 19.00 kan het zwembad gereserveerd worden voor privé gebruik i.v.m. onze missie.

 

Wordt er ontbijt geserveerd?

Dagelijks serveren wij een ontbijtbuffet in ons restaurant. Van maandag t/m vrijdag van 07:00 – 10:00 en op zaterdag en zondag van 07:30 – 10:30. Heeft u exclusief ontbijt geboekt? Dan kunt u dit nog toevoegen aan uw reserveren door contact op te nemen met de receptie. De kosten hiervoor zijn € 21,50 p.p.

 

Zijn er kamers met balkon?

Ja, onze executive- en familiekamers beschikken over een balkon met zeezicht. De Steltloper Suite beschikt over een dakterras. Onze Tiny Rooms beschikken over een frans balkon met een zij aanzicht op de zee.

 

Is er airconditioning aanwezig?

Airconditioning is enkel bij een paar van onze kamertypes aanwezig. Dit zijn de Tiny Rooms, Junior Suites en de Steltloper Suite.

 

Zijn de kamers rookvrij?

Ja, het is niet toegestaan om op de kamers en/of balkons te roken.

 

Wat zijn de opties voor het openbaar vervoer in de buurt?

Buslijnen 20, 90 en 385 stoppen achter ons hotel. Bij de halte “Parallel Boulevard” kunt u het beste in/uitstappen.

 

Is er een fietsenstalling?

Ja, ons hotel beschikt over een afgesloten fietsenstalling. U heeft toegang met uw kamerpas. Verschillende fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

 

Waar kan ik fietsen huren?

In ons hotel is er de mogelijkheid om fietsen/e-bikes te huren, dit kan vanaf €15,00 per fiets, per dag. E-bikes zijn €30,- per fiets, per dag.

 

Welke talen worden er gesproken?

Ons receptieteam spreekt Nederlands, Engels en Duits.

 

 


Neem contact met ons op