NL EN DE
NL EN DE

Waar zijn we naar op zoek?

Wij hebben twee plekjes vrij in ons F&B team voor 2 tot 4 dagen per week. Ben jij de aanvulling die wij zoeken op ons gezellige team?

 

Waarom dit echt iets voor jou is:
Alle (vergader)zalen zijn bezet, de ontbijtzaal zit vol en de gasten gaan uitchecken. Jij helpt ons door de ochtendspits en zorgt samen met je team dat alle gasten zich thuis voelen. Een typische doordeweekse dag, met vooral zakelijke en internationale hotelgasten.

Soms werk je in het weekend. Het restaurant is gezellig druk, in de bar zit een groepje te genieten van één van onze cocktailspecials voordat ze de deur uitgaan op weg naar een concert. Tijdens de avondspits leg je alle gasten in de watten. Na de avonddienst klets je nog gezellig na met collega’s en een drankje.

 

Geen dag is hetzelfde en juist dat maakt werken in de horeca leuk!

 

Wat bieden wij?

Afhankelijk van je dienst hou je je bezig met het ontbijtbuffet, de lunch, vergaderzalen en het diner.

 

  • Flexibele diensten in de ochtend en avond;
  • In verband met de internationale gasten (doordeweeks) en de Nederlandse gasten (in het weekend) is het belangrijk dat je Nederlands en Engels spreekt;
  • Het Salaris van deze functie valt in salarisschaal 3 (of 4 bij gebleken geschiktheid en ervaring) van de Horeca CAO;
  • Overuren uitbetaald;
  • We zorgen dat je minstens een weekenddag vrij bent per week en dat het geen nachtwerk wordt. We verwachten natuurlijk wel dat je hierin flexibel bent;
  • 2 tot 4 dagen in de week.

 

Wie zijn wij?

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag bestaat uit 84 kamers, 5 vergaderzalen en een restaurant met bar. Het volledige F&B team bestaat uit ongeveer 17 personen, de meeste met een full-time overeenkomst. Stuk voor stuk vakkrachten.

 

Nieuwe stadswijk
Je vindt ons midden in “De Entree”, een nieuwe stadswijk in Zoetermeer. De komende jaren zullen we ons daarom ook meer richten op onze lokale en sociale functie. Leuk als jij meedenkt over hoe we deze voor ons nieuwe markt kunnen aanspreken. Klik hier voor meer informatie.

 

Two Brothers Hotel Company
Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag is onderdeel van de Two Brothers Hotel Company. De hotelgroep bestaat uit Two Brothers Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.

 

Deze nieuwe hotelgroep heeft een bijzondere missie. Jongeren met een vorm van autisme krijgen hier namelijk óók een plek op de arbeidsmarkt geboden en worden begeleid op verschillende afdelingen in de hotels. Het kan zijn dat jij hier ook mee te maken krijgt. Des te mooier om naast je reguliere werkzaamheden ook je steentje bij te dragen voor de samenleving.

 

Voor iedereen een plek
Ons personeelsbestand is een afspiegeling van de samenleving en deze vacature is dan ook voor iedereen en we staan zeer open voor in- en doorstroom van kwetsbare groepen en personen met een zekere mate van afstand tot de arbeidsmarkt


Meer informatie

Aanvullend over onze sollicitatieprocedure

We snappen het dat je het liefst direct aan de slag wil, maar wil je toch nog wat meer informatie?
Bel dan naar 079-3203160 en vraag naar Maurice Brancart.
Of mail naar m.brancart@goldentulipzoetermeercentre.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.