TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
info@twobrothershotels.nl
NL EN DE

Two Brothers Noordwijk Beach

Faciliteiten en services

Alles voor een zorgeloos verblijf

Honden welkom

Wist u dat honden ook welkom zijn in onze hotels? Waai uit aan zee of geniet van de rust in het Groene Hart. Klik hier voor de leukste wandelroutes en meer informatie.

Restaurant Two Brothers

Ons restaurant met serre en terras is direct gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in de charmante en gezellige badplaats Noordwijk. Honden zijn welkom op het terras, in de serre, hotelbar en tijdens het diner bovenin het restaurant.

 

 

Ontdek de omgeving

Verschillende fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook is het mogelijk om fietsen of e-bikes te huren. Klik hier voor meer informatie over de vele uitstapjes vanuit onze hotels.

Relax centre

Ons hotel beschikt over een relax ruimte met zwembad en stoomcabine.

 

Bij Two Brothers Hotels is het onze missie ook een plek te bieden voor mensen met een vorm van autisme. Het zwembad reserveren voor privégebruik is één van de manieren waarop wij onze gasten die binnen deze groep vallen te voorzien in hun behoeften. Klik hier om meer te lezen over onze missie.

Parkeermogelijkheden

Wij bieden de mogelijkheid om te parkeren bij supermarkt de Vomar voor een gereduceerd tarief van 18 euro per nacht. Dit ligt op 2 minuten loopafstand van het hotel. Bij inrijden trekt u hier een kaartje en u betaalt in het hotel.

 

Voor het in- en uitchecken kunt u op onze 15min. parkeerplaatsen bij het hotel terecht.

 

U kunt ook aan de boulevard parkeren, echter zijn de parkeerplaatsen hier beperkt en de tarieven afhankelijk van de Gemeente Noordwijk.

Bagageruimte

U kunt uw bagage gerust bij ons achterlaten, voor het inchecken of na het uitchecken, in ons daarvoor bestemde bagageruimte.

Green Key Gold

De Green Key, hèt keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, is in toenemende mate het symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn.  Two Brothers Noordwijk Beach heeft wederom de “Gouden” Green Key behaald!