NL EN DE
NL EN DE

Two Brothers Noordwijk Beach

Faciliteiten en services

Alles voor een zorgeloos verblijf

Honden welkom

Waai samen uit aan zee. Honden zijn welkom in ons hotel (tegen betaling en m.u.v. suites en restaurant). Jullie ontvangen zelfs een leuke verrassing bij check-in! Klik hier voor de leukste wandelroutes en meer informatie.

Restaurant Two Brothers

Ons restaurant met serre en terras is direct gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in de charmante en gezellige badplaats Noordwijk. Honden zijn welkom! Bekijk de menukaart en reserveer.

 

Fietsen

Verschillende fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook is het mogelijk om fietsen of e-bikes te huren. Klik hier voor meer informatie over de vele uitstapjes vanuit onze hotels.

Bagageruimte

Bagage kan, voor het inchecken (15.00 uur) of na het uitchecken (11.00 uur), bij ons in de bagageruimte gestald worden.

Parkeermogelijkheden

Parkeren kan bij supermarkt de Vomar voor een gereduceerd tarief van €22.50 per nacht. Dit ligt op 2 minuten loopafstand van het hotel. Trek bij inrijden een kaartje en betaal gemakkelijk bij ons in het hotel. Zodra het kaartje geactiveerd is bij ons, kan er onbeperkt in- en uitgereden worden.

 

Ten allen tijden is parkeren op eigen risico.

 

Voor het in- en uitchecken hebben wij een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het hotel beschikbaar.

 

U kunt ook aan de boulevard parkeren, echter zijn de parkeerplaatsen hier beperkt en de tarieven afhankelijk van de Gemeente Noordwijk.

Aqua centre

Ons hotel beschikt over een relax ruimte met zwembad en stoomcabine.

 

Bij Two Brothers Hotels is het onze missie een plek te bieden voor mensen met een vorm van autisme. Het zwembad reserveren voor privégebruik is één van de manieren waarop wij hierop inspelen. Klik hier om meer te lezen over onze missie.

Bar Noordzee

Onze bar is van zondag tot en met donderdag geopend tot 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 00:00 uur.

Green Key Goud

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Benieuwd naar onze milieumaatregelen? Klik hier.

Meetings & Events

Ons hotel beschikt over banqueting- en vergaderfaciliteiten. Klik hier voor meer informatie.

 

Neem contact met ons op

Bij Two Brothers Hotels staat persoonlijk contact centraal. Neem contact op via ons contactformulier. Bellen, mailen óf appen mag ook!


Contact