TWO BROTHERS HOTELS - HOTELS MET EEN MISSIE
NL EN DE

Restaurant Two Brothers

Ons restaurant met serre en terras is direct gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in de charmante en gezellige badplaats Noordwijk.

 

Bekijk hier onze menukaart.

Zwembad met stoomcabine

Ons hotel beschikt over een relax center met zwembad en stoomcabine.

 

Bij Two Brothers Hotels is het onze missie ook een plek te bieden voor mensen met een vorm van autisme. Het zwembad reserveren voor privégebruik is één van de manieren waarop wij onze gasten die binnen deze groep vallen te voorzien in hun behoeften.

Roomservice

U kunt bij ons ook roomservice bestellen via de receptie. Hiervoor wordt een toeslag gerekend. Van een paar drankjes tot een geheel verzorgde ontbijtplank op bed!

Engelse bar

Ons hotel beschikt ook over een Engelse bar waar u kunt genieten van een goed glas whisky van onze uitgebreide whiskykaart, op kunt warmen bij de elektrische openhaard en u kunt wagen aan een potje pool met een gezellig muziekje op de achtergrond of uw favoriete voetbalwedstrijd.

Wandelen & fietsen

Wandelen over het strand of door de duinen. Verschillende fiets- en wandelroutes met verschillende aantal kilometers zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook kunt u gewone fietsen of e-bikes huren bij het hotel. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Bagageruimte

U kunt uw bagage gerust bij ons achterlaten, voor het inchecken of na het uitchecken, in ons daarvoor bestemde bagageruimte.

Parkeermogelijkheden

Wij bieden de mogelijkheid om te parkeren bij supermarkt de Vomar tegen een gereduceerd tarief van 18 euro per nacht. Dit ligt op 2 minuten loopafstand van het hotel. Bij inrijden trekt u hier een kaartje en u betaalt in het hotel.

 

Voor het in- en uitchecken kunt u op onze 15min. parkeerplaatsen terecht!

 

U kunt ook aan de boulevard parkeren, echter zijn de parkeerplaatsen hier beperkt en de tarieven afhankelijk van de Gemeente Noordwijk.

Green Key Gold

De Green Key, hèt keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, is in toenemende mate het symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn.  Two Brothers Noordwijk Beach heeft wederom de “Gouden” Green Key behaald!

Ontvang onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van het leukste nieuws van Two Brothers Hotels.